ВелоСотка Біла Церква - 2023


*Офіційна інформація
Веломарафон «ВелоСОТКА Біла Церква-2023» проводиться в форматі шосейних перегонів з метою:
• популяризації екологічного виду транспорту – велосипеду;
• популяризації здорового способу життя;
• надання спортсменам, мандрівникам та шанувальникам велоспорту можливості вдосконалити спортивну майстерність;
• екологічної просвіти через залучення до видів активного відпочинку, що не завдають шкоди довкіллю.
• розвитку туризму у місті
• збір коштів на допомогу ЗСУ

ОРГАНІЗАТОРИ
Ініціаторами та головними організаторами змагань є :
• ГО Біла Церква Туристична
• Клуб ветеранів і любителей велоспорту
• Федерація велосипедного спорту України Велопробіг проводиться за підтримки Білоцерківської міської ради та Фурсівської селищної ради.

Дистанція:
— близько 100 км

Участь: Велопробіг для всіх бажаючих: чоловіків і жінок від 18 років на велосипедах типу (шосейний та МТБ)

Реєстрація:попередня, онлайн. Відкрито з 23 травня 2023 на сторінці партнера: www.timingevents.com Реєстрація припиняється 11 червня 2023 року о 23:59. Підтвердження про реєстрацію надходить учаснику по електронній пошті автоматично, після реєстрації на подію «ВелоСОТКА Біла Церква -2023″ та проведення оплати.

Вартість участі:600 грн. 11 червня 2023 року реєстрація онлайн закривається або при закінченні стартових номерів. Реєстраційний внесок, який є добровільним та особистим внеском кожного учасника, спрямований на організацію, підтримку та розвиток велосипедного руху, розвиток туризму у місті Біла Церква, організацію веломарафону «ВелоСОТКА Біла Церква - 2023» та допомогу ЗСУ. У разі, якщо учасник не зможе взяти участь у змаганнях, завершити дистанцію, або не вкладеться у встановлений ліміт часу, внесок не повертається.

ПІЛЬГОВІ КАТЕГОРІЇ:
До пільгових категорій належать: Дійсні військові Збройних Сил України – знижка 50% до тарифу, що діє на день оплати. Учасники змагань віком старше 70 років, беруть участь у змаганнях БЕЗКОШТОВНО. Для отримання пільги необхідно направити скан-копію підтверджуючого документу на адресу : info.bcvelo100@gmail.com, після чого вам буде направлено промо-код для пільгової реєстрації.

ПОЛІС МЕДИЧНОГО СТРАХУВАННЯ

Поліс медичного страхування для всіх учасників змагань є обов’язковим.

РЕЄСТРАЦІЙНИЙ ПАКЕТ УЧАСНИКА
Вартість реєстраційного внеску включає наступні послуги та предмети оснащення учасника:
• технічний конверт зі спеціальними номерами, електронним чіпом учасника, копією реєстрації, картою з маршрутом велоперегонів;
• медичне і технічне обслуговування протягом маршруту;
• вода та перекус на технічних зупинках та фініші;
• пам’ятна медаль учасника, який фінішував у велопробігу «ВелоСотка Біла Церква-2023»

Порядок виходу на стартову лінію
Учасники стартують у 2 етапи відповідно до категорій з перервою у 5 хвилин в наступному порядку:
• Шосе - аматори
• МБТ – аматори

Старт здійснюється за пострілом стартового пістолету за правилами групових велоперегонів (відлік часу починається для всіх учасників стартуючої категорії одночасно). Переможцем в категорії є той, хто першим перетнув фінішну лінію. Крім місця, яке посяде учасник в своїй групі, в фінішному протоколі додатково буде зазначений індивідуальний час, який обраховується виходячи з часу перетину стартової та фінішної електронної брамки.

МЕДИЧНА ДОВІДКА
Учасники допускаються до участі у змаганнях, надавши розписку про повну відповідальність за стан свого здоров’я та фізичну підготовку.
Згідно з юридичними зобов’язаннями цих положень — організатори змагань не несуть жодної відповідальності за стан здоров’я та фізичну підготовку учасників, а також за інші непередбачувані обставини і наслідки (будь ласка, дивіться пункт 15.6. Юридичні зобов’язання учасників).
Разом із тим, організатори веломарафону радять всім учасникам відвідати напередодні лікаря-терапевта і в разі незадовільного самопочуття — не брати участь у змаганнях. Протягом веломарафону також є змога знятися з дистанції і дістатися фінішу з велосипедом у спеціальному фургоні, який надають організатори.

За вимогою організаторів веломарафону головний лікар змагань та/або бригада швидкої допомоги можуть перевірити стан здоров’я будь-якого учасника до старту, під час перегонів та після фінішу і, в разі необхідності, не допустити / зняти учасника з перегонів.

Інформація відсутня